Moment...

Contact

Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of stuur een mail naar contact@werkeninoostenrijk.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Stuur ons een bericht

Wie zijn wij?

Skileraar specialist

Toon Wouters

Oprichter/eigenaar

toon@werkeninoostenrijk.nl

Skileraar specialist

Suzan van Lier- Verhallen

Werving, selectie en administratie

werkeninoostenrijk@synergiejobs.nl

Skileraar specialist

Lukas ten Ham

Loonadministratie ski en sport

skisport@synergiejobs.nl

Skileraar specialist

Marcel O'keefe

Skileraar specialist

marcel@werkeninoostenrijk.nl

Skileraar specialist

Lydia Wouters

Werving & Selectie

Lydia@werkeninoostenrijk.nl

Skileraar specialist

Liza Symons

Werving & Selectie

Liza@werkeninoostenrijk.nl

Veelgestelde vragen

Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te komen werken in Oostenrijk.

Via Nederland ben je verzekerd voor je ziektekosten. Ga je echter de berg op en gebeurt daar iets, dan weet je met de juiste verzekering zeker dat alle schade wordt gedekt.

Wil je een goede reisverzekering die de goedkoopste is van NL en goed toch verzekerd wil zijn kijk dan hier via deze link.

Wij regelen bijna alles voor je. Het enige wat je zelf doet, is contact opnemen met het bedrijf waar je gaat werken voor eventuele vragen over je onderkomen. Moet je eigen handdoeken meenemen? Woon je met meerdere personen? Doordat jij dit direct met hen afstemt, is de kans op miscommunicatie het kleinst.

Het salaris wordt maandelijks aan je overgemaakt op je Nederlandse bankrekening. Hier ontvang je ook een loonstrook van.

De data van het uitbetalen krijg je vooraf zodat je weet wanneer het gestort wordt.

Ga je aan het werk in Oostenrijk, dan gaat Synergie International Recruitment de salarisadministratie verzorgen.

Synergie International Recruitment is een internationaleuitzendorganisatie met 750 kantoren verdeeld over 17 landen en met ruim 85.000 medewerkers het zesde grootste uitzendbureau ter wereld. Met een ruimschootse berg aan kennis en ervaring kun je er dus vanuit gaan dat Synergie vanuit Nederland alles tot in de puntjes voor je regelt.

Om alles op tijd voor je in orde te kunnen maken ontvang je een email met daarin een inschrijflink. Via deze link ontvangen wij op een veilige manier al je gegevens. Eenmaal bekend in ons systeem gaan wij direct voor je aan de slag: we stellen je arbeidsovereenkomst op en ook de A1-verklaring wordt direct aangevraagd zodat je tijdens je werk in Oostenrijk sociaal verzekerd blijft in Nederland.

Via onze app kun je de arbeidsovereenkomst en alle andere documenten raadplegen en eenvoudig via je smartphone of tablet ondertekenen. Ook al je vragen kun je gemakkelijk stellen via de app.

Synergie zorgt voor de benodigde documenten en als jij de arbeidsovereenkomst en documenten hebt getekend kun je aan het werk in Oostenrijk. Voor al het harde werken krijg je het afgesproken salaris uitbetaald op je Nederlandse bankrekening. De betaaldata zijn vooraf bekend dus je precies weet wanneer je jouw salaris ontvangt.

Zeker zo belangrijk en wat je zelf moet regelen is een goede reisverzekering voor het geval er wat gebeurt.

Via onze website werkeninoostenrijk.nl adviseren wij je een hele goede verzekeraar waarbij ook bekend is dat je gaat werken in het buitenland. Zij weten dus precies wat dan belangrijk voor je is.

In je arbeidsovereenkomst staat precies wat je moet doen bij ziekte. Natuurlijk meld je je ziekte bij het bedrijf waar je werkt, maar je moet ook ons even informeren. Deze ziekmelding is belangrijk en kan niet achteraf!

Het is niet verplicht, maar je kans op een baan wordt natuurlijk wel groter als je laat zien dat je de taal machtig bent. Een Duits cv of video cv is dus zeker een pré.

De heen- en terugreis, werkkleding en reisverzekering met wintersportdekking regel je zelf. Als er voor een bedrijf extra dingen nodig zijn, ontvang je hier natuurlijk bericht over.

De meeste ondernemers in Oostenrijk gaan vaak pas echt kijken naar kandidaten vanaf september. je krijgt binnen een week te horen of ze je een geschikte kandidaat vinden en je uitgenodigd wordt voor een gesprek. In oktober zijn er sollicitatierondes in Nederland.

Schrijf je in!

Schrijf je geheel vrijblijvend in en reageer direct op de leukste vacatures in Oostenrijk.

Aanmelden
Top