Horeca werk buitenland

afbeelding {subtitel}

Horeca vacature in het buitenland

Wil jij graag aan de slag binnen de horecabranche? En ben je op zoek naar een horecabaan in het buitenland? Neem dan eens een kijkje op de website van Werken in Oostenrijk. Wij bieden verschillende vacatures voor horecamedewerkers in het buitenland.

Vakantiewerk buitenland

In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste wintersportfanaten via Werken in Oostenrijk aan het werk in Oostenrijk. Als skileraar, snowboardleraar, kok of in de bediening als horeca kracht. Jij kiest de vacature die bij jou past! In de bergen, op de pistes en in bars en restaurants? Ga direct aan het werk in het buitenland!

Werken in Oostenrijk helpt bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan het leukste vakantiewerk buitenland van hun leven!

Wil jij ook aan de slag in het horeca werk in het buitenland? Ben jij gek op wintersport en/of de horeca, wil je graag in het buitenland werken en ben je voor enkele maanden beschikbaar? Dan is Werken in Oostenrijk echt iets voor jou! Bekijk direct onze top vacatures in het buitenland.

Waarom werken in Oostenrijk

Ben je op zoek naar horecawerk in het buitenland en wil je terechtkomen bij een betrouwbare organisatie? Of het nu gaat om vacatures voor skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving, selectie en van jouw vakantiebaan in het buitenland. Je treedt via Werken in Oostenrijk in dienst bij een van onze twee gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde payrollbedrijven in Nederland en wordt gedetacheerd naar Oostenrijk. Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je houdt gewoon je Nederlandse ziektekostenverzekering aan. Dus wil je helpen op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van een goede verblijfsplek, marktconform salaris en een avontuurlijke horeca werkplek in het buitenland! Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te om aan de slag te gaan in Oostenrijk.

afbeelding Horeca werk buitenland