Skileraar buitenland

Werken in Oostenrijk

Wil jij aan de slag als skileraar in het buitenland? Dan zijn wij, Werken in Oostenrijk, jouw reisgids! Stel je toch eens voor… jij verzorgt fanatieke wintersporters dé ultieme wintersportvakantie. Ga aan de slag als skileraar buitenland. Op de website van Werken in Oostenrijk vind je een enorme verscheidenheid aan vacatures. Jij kiest waar je aan de slag gaat! Werken in Oostenrijk begeleidt bedrijven bij de werving en selectie van kandidaten. Je kunt er vanuit gaan dat je via ons veilig en comfortabel aan de slag kunt in Oostenrijk. Ga je aan de slag als skileraar, snowboardleraar, horecamedewerker of winkelmedewerker in een sportshop? Jij kiest de tofste werkplek en wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent volgens de Nederlandse wet en een marktconform salaris hebt.

Werken als skileraar?

Wil je van je hobby jouw werk maken? Werken in Oostenrijk biedt je een opleidingstraject voor skileraar buitenland aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Dat is ideaal toch?
Als skifanaat of snowboardverslaafde ken je de risico’s van wintersport. We zorgen er daarom voor dat je een goede opleiding tot ski- of snowboardleraar krijgt voordat je aan het werk gaat in Oostenrijk. Snowlife verzorgt voor Werken in Oostenrijk de benodigde opleidingen zodat jij veilig aan de slag kunt!

Bij Snowlife werken ervaren skileraren die jou graag helpen met een goede voorbereiding op de beste tijd van je leven! Wij zijn er voor je vóór, tijdens en na de opleiding. Je volgt bij ons het internationaal erkende Anwärter diploma en je krijgt les van hoog gediplomeerde trainers.

Je avontuur begint met een uitgebreide voorbereidingsdag in Nederland(de introdag). Daarbij geven we uitleg over de opleiding en het werken in een skischool. Je krijgt een opfriscursus in Duits en een twee uur durende skitraining, zodat je ook de examenonderdelen al leert kennen. Met deze dag moet je een goed beeld hebben van wat je kunt verwachten in Oostenrijk. Bekijk wat Werken in Oostenrijk voor jou als ski- of snowboardfanaat kan betekenen!

Werken in Oostenrijk: Kies een locatie

Werken in Oostenrijk is actief in verschillende gebieden binnen Oostenrijk. Je vindt ons in:

Kirchberg in Tirol;
Lech am Arlberg
Westendorf;
Zell am Ziller;
Gerlos;
Königsleiten;
Zell am See;
Neukirchen;
Kaprun;
Filzmoos;
Hinterglemm;


Benieuwd naar de vacatures in een bepaald gebied? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Over Werken in Oostenrijk

Als als skileraar buitenland aan de slag gaat, weet je via Werken in Oostenrijk zeker dat je comfortabel en bij een betrouwbare werkgever aan de slag kunt. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in Oostenrijk. We helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan werk in Oostenrijk! Ben jij gek op wintersport, wil je nog beter worden en deze passie delen? Dan is een tijdje in Oostenrijk werken echt iets voor jou! Neem vrijblijvend contact met ons op!

afbeelding Skileraar buitenland