Skiles geven buitenland

afbeelding {subtitel}

Werken in Oostenrijk

Stel je voor: een idyllische winterse omgeving. Blije en rozige gezichten. Families en vrienden die onbezorgd en gezellig vakantie vieren. De ultieme wintersportbeleving… waar jij een groot deel van uitmaakt. Je zorgt ervoor dat beginnende en/of jonge wintersporters veilig kunnen genieten van het skiën. Wij zorgen voor een fijne werkplek en marktconform salaris. Together we make it happen.

Skiles geven in het buitenland

Wil je van je hobby je werk maken? Ben jij gek op wintersport, wil je nog beter worden en deze passie delen? Dan is een tijdje skiles geven in het buitenland echt iets voor jou! Samen met drie partners biedt Werken in Oostenrijk jou een opleidingstraject aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Klinkt ideaal toch? Bekijk wat wij voor jou als skifanaten kunnen betekenen!

Praktische informatie

Wil je graag skiles geven in het buiteland én wil je terechtkomen bij een betrouwbare organisatie? Of het nu gaat om vacatures voor skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving, selectie en payrolling (jouw salaris wordt maandelijks op jouw Nederlandse bankrekening overgemaakt). Je treedt via Werken in Oostenrijk in dienst bij een van onze twee gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde payrollbedrijven in Nederland en wordt gedetacheerd naar Oostenrijk. Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je houdt gewoon je Nederlandse ziektekostenverzekering aan. Dus wil je helpen op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van een goede verblijfsplek en een avontuurlijke baan in het buitenland! Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te komen werken in Oostenrijk.

Over werken in Oostenrijk

Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten die op zoek zijn naar een baan in het buitenland. Dát is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in Oostenrijk. In de bergen, op de pistes en in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan het leukste werken in het buitenland van hun leven! Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

afbeelding Skiles geven buitenland