Vacature in Oostenrijjk

Vacature in Oostenrijk

Ben jij gek op wintersport en wil je deze passie delen? Dan is een tijdje in Oostenrijk werken echt iets voor jou! Wij hebben de leukste vacatures in Oostenrijk voor jou verzameld! Breng een seizoen in het buitenland door, doe ervaring op en verdien een marktconform salaris terwijl je gewoon verzekerd bent volgens de Nederlands wet. Weinig rompslomp, maar vooral op een prettige manier aan de slag in Oostenrijk. Werk je via ons op de piste of in de horeca, dan krijg je hetzelfde salaris als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst zou zijn. Namelijk precies het loon dat de skischool of horeca-ondernemer met je afgesproken heeft.

Iets voor jou? Bekijk dan de openstaande vacatures op onze website.

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland klinkt als een hoop geregel… maar wist je dat Werken in Oostenrijk jou ontzorgt? Wij verzamelen vacatures in Oostenrijk op onze website. Jij maakt een keuze en wij brengen je in contact met de werkgever. We hebben het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in horeca en wintersport. We werven werknemers voor restaurants, bars, hotels, winkels en skischolen en zijn daarmee de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk. Ga je aan de slag in de bediening, als medewerker van een sportshop of geef je liever ski- of snowboardles?

Solliciteer direct

Via onze website kun je eenvoudig en veilig solliciteren op verschillende vacatures in Oostenrijk. Ons aanbod is enorm breed en we kennen de werkgevers persoonlijk. Elke succesvolle samenwerking begint met aandacht. Dankzij informatiebijeenkomsten, persoonlijke begeleiders en een-op-een contacten wordt deze baan een leuke ervaring voor jou én je werkgever.

Over werken in Oostenrijk

In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste seizoensbaan van hun leven! Duizenden jongeren gingen je al voor. Of je nu in een sportwinkel wilt werken, achter de bar wilt staan of droomt van een carrière als skileraar of snowboardleraar. Wij hebben de contacten gelegd en de paden vrijgemaakt voor je. Al meer dan tien jaar werken we samen met betrouwbare opdrachtgevers. We gaan persoonlijk bij ze langs en onderhouden actief contact, zodat we een goed gevoel hebben bij het bedrijf en jouw werkplek. Terwijl je tijdelijk werkt in Oostenrijk, ben je in dienst van ons, een Nederlands bedrijf. Dit heeft zo zijn voordelen. Ten eerste blijf je verzekerd zoals je in Nederland ook bent. Mocht er iets gebeuren, dan regelt de verzekering bijvoorbeeld dat je terug naar huis kunt. Ook heb je gewoon te maken met de Nederlandse belastingdienst. Bekend terrein, dat is wel zo’n fijn idee.

afbeelding Vacature in Oostenrijjk