Vakantiebaan Oostenrijk

Vakantiebaan Oostenrijk

Ben je op zoek naar een vakantiebaan in Oostenrijk? Een langere periode aan de slag in het buitenland. Genieten van de wintersport-vibes en er samen met jouw collega’s voor zorgen dat gasten een fantastische tijd beleven. Werken in Oostenrijk biedt verschillende vacatures van toffe plekken in Oostenrijk. Ga aan het werk in het buitenland!

Baan in Oostenrijk

Samen met ruim 500 enthousiaste wintersportfanaten ga jij aan de slag via Werken in Oostenrijk in Oostenrijk. Misschien als skileraar, snowboardleraar, kok of in de bediening als horecakracht. Een tijdelijke baan in het buitenland. Ideaal om jouw tussenjaar te overbruggen! Je kiest een vacature die bij jouw persoonlijkheid en vaardigheden aansluit en solliciteert eenvoudig via onze website. Zien we jou bezig in de bergen, op de piste, achter de bar of in een restaurant Werken in Oostenrijk helpt bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste vakantiebaan Oostenrijk van hun leven!

Wil jij ook aan de slag in Oostenrijk? Ben jij gek op wintersport en/of de horeca, wil je graag in het buitenland werken en ben je voor enkele maanden beschikbaar? Dan is Werken in Oostenrijk echt iets voor jou! Bekijk direct onze top vacatures in Oostenrijk.

Waarom Werken in Oostenrijk

Jij wilt aan de slag in Oostenrijk, maar alleen via een zeer betrouwbare organisatie. Of het nu gaat om vacatures voor skileraren of horecamedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving en selectie van jouw tussenjaar werk in Oostenrijk. Je treedt via Werken in Oostenrijk in dienst bij een van onze gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde payrollbedrijven in Nederland en wordt gedetacheerd naar jouw vakantiebaan in Oostenrijk. Je blijft op die manier in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je houdt gewoon je Nederlandse ziektekostenverzekering aan. Dat is wel zo handig. Dus wil je aan de gang op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van een goede verblijfsplek, marktconform salaris en een avontuurlijke vakantiebaan in Oostenrijk. Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te om aan de slag te gaan in Oostenrijk.

afbeelding Vakantiebaan Oostenrijk