Vakantiewerk buitenland

MAKE IT HAPPEN: Vakantiewerk in Oostenrijk

Een toffe vakantiebaan in het buitenland? Stel je dan eens een idyllische, winterse omgeving voor… families en vrienden met blije en rozige gezichten die onbezorgd van hun wintersportvakantie genieten. Bij Werken in Oostenrijk zorgen we ervoor dat vakantiegangers de ultieme wintersportbeleving ervaren. Wil jij ook jouw steentje bijdragen en een tof vakantiewerk in het buitenland aan je CV toevoegen?

Vakantiewerk in het buitenland

In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via Werken in Oostenrijk aan het werk in Oostenrijk. In de bergen, op de pistes en in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan het leukste vakantiewerk buitenland van hun leven!

Wil jij ook van jouw hobby je vakantiewerk in het buitenland maken? Ben jij gek op wintersport en/of de horeca, wil je graag in het buitenland werken en ben je voor enkele maanden beschikbaar? Dan is een werken in Oostenrijk echt iets voor jou! Bekijk direct onze top vacatures in het buitenland.

Waarom werken in Oostenrijk?

Ben je op zoek naar een vakantiewerk in het buitenland en wil je terechtkomen bij een betrouwbare organisatie? Of het nu gaat om vacatures voor skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving, selectie en van jouw vakantiebaan in het buitenland. Je treedt via Werken in Oostenrijk in dienst bij een van onze twee gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde payrollbedrijven in Nederland en wordt gedetacheerd naar Oostenrijk. Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je houdt gewoon je Nederlandse ziektekostenverzekering aan. Dus wil je helpen op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van een goede verblijfsplek en een avontuurlijke werkplek in het buitenland! Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te om aan de slag te gaan in Oostenrijk.

afbeelding Vakantiewerk buitenland