Waarom

Op zoek naar vakkundig personeel? Zoek jij tijdelijke krachten als uitbreiding van je vaste team in het hoogseizoen en wil je het hele proces het liefst uit handen geven omdat je wel wat anders te doen hebt? Of het nu gaat om skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk zoekt, vindt, administreert, regelt en verzekert. Voor jou en vele andere bedrijven in Oostenrijk. Dus zoek je extra handjes op de piste, in de bediening of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van goed personeel, geen hogere kosten en minder (ziekte)risico’s. Veilig, betrouwbaar, sportief & uniek. Dat is Werken in Oostenrijk.

Hoe wij werken

In het eerste contact met de opdrachtgever worden de wensen naar medewerkers doorgenomen en wordt de vacature geplaatst. Vaak gebeurt dit in eerste instantie telefonisch waarna later een afspraak wordt gemaakt voor een persoonlijk treffen bij het bedrijf in Oostenrijk zodat we een gevoel krijgen bij het bedrijf.

Als er sollicitaties binnenkomen maken wijzelf eerst een voorselectie en sturen daarna de cv's door naar het bedrijf in Oostenrijk.

Bij oke bevonden van de cv gaat de kandidaat zelf contact opnemen met het bedrijf om een kort gesprek te hebben, meestal gebeurt dit telefonisch of via skype. Door het bedrijf wordt besloten of er nog een vervolg gesprek (al dan niet persoonlijk in NL) zal plaatsvinden.

Als de kandidaat wordt aangenomen regelen wij alle bijbehorende papieren en contracten die nodig zijn voor het dienstverband in NL en de detachering naar Oostenrijk.

Ook samenwerken met Werken in Oostenrijk

Contact opnemen