Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over solliciteren, je dienstverband, taal etc. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Het salaris wordt maandelijks aan je overgemaakt op je Nederlandse bankrekening. Hier ontvang je ook een loonstrook van.

Je komt bij een van onze 2 gerenoveerde en NEN-4400-1 gecertificeerde payroll bedrijven (Synergie en nieuwe baan.nl) in Nederland in diensten en je word gedetacheerd naar Oostenrijk. Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (W.W., A.O.W. etc) en je moet dus ook je Nederlandse ziektekostenverzekering aanhouden.

Het is niet verplicht om in het Duits te solliciteren je kans op een baan wordt natuurlijk wel groter door een Duitse c.v. of video c.v. in het Duits.

Je moet zelf regelen: heen en terugreis, werkkleding,reisverzekering met wintersportdekking. Als er voor een bedrijf extra dingen nodig zijn ontvang je hier natuurlijk bericht over.

De meeste ondernemers in Oostenrijk gaan vaak pas echt aan het kijken naar de kandidaten vanaf september. je krijgt binnen een week te horen of ze je een geschikte kandidaat vinden en je uitgenodigt gaat worden voor een gesprek. In oktober zijn er sollicitatie rondes in Nederland.