Moment...

TO SKI OR TO APRÈS-SKI

TO SKI OR TO APRÈS-SKI

To Ski or To Apres Ski

HET LEVEN VAN EEN SKILERAAR

“LET’S MAKE FIRST TRACKS TOGETHER”

 

 

Een skileraar is overdag lekker aan het skiën met een bende kinderen achter zich aan, en ’s avonds staat hij op de bar te dansen. Toch? Skileraren Britt (18) en Kris (22) gooien hun agenda open en vertellen hoe hun werkdag eruitziet.

9:00 UUR
VERZAMELEN OP DE SKISCHOOL

Groepsindeling van die dag maken en bespreken. Wie gaat naar de rode piste? Wie neemt de ervaren groep mee naar zwart?

9:45 UUR
AFSTEMMING METLEERLINGEN & OUDERS
We hebben er weer zin in vandaag! Luncht iedereen met ons mee? En waar pikken de ouders hun kinderen na de les weer op en hoe laat? Soms zetten wij de kinderen zelfs bij hun hotel af aan het eind van de dag, alles kan.

10:00 - 12:00 UUR

OCHTENDLES
De oefenweide of de lift naar boven. Spelen in de skicarrousel of volledige tochten maken. Of je nu kinderen of volwassenen lesgeeft, één ding is steeds hetzelfde: de ochtend vliegt voorbij.

12:00 - 13:30

LUNCH MET DE KINDEREN
Heb je een groepje met startende kinderen? Dan ben je meestal met 2 skileraren om de kleintjes aan een bord spaghetti te zetten en de boel in toom te houden. Heb je gevorderden of is er topdrukte? In je eentje lunchen met 13 kinderen komt ook voor.

13:30 - 15:30 UUR

MIDDAGLES
Vol nieuwe energie begint de groep aan deel 2 van de lesdag. Voor de kleintjes van 4 jaar is een volle dag soms best vermoeiend, voor de groten komt er standaard te vroeg een eind aan de pret.

15:30 UUR

AFSTEMMING METLEERLINGEN & OUDERS
Hoe is het gegaan en wat zijn de vorderingen? Wow, is onze Sem echt al helemaal de berg op geweest?! Als skileraar geef je 6 dagen per week les, dus vaak is het een high five en een enthousiast ‘Bis Morgen’!

16:00 UUR

APRÈS-SKI
Tijd voor een pilsje met de collega’s. Sommige skileraren werken ’s avonds nog achter de bar, anderen feesten nog uren door vóór de bar óf gaan op tijd eten en slapen. Morgenvroeg immers fit weer op voor een nieuwe dag op de piste!

PLEZIER VOOR ALLES

Top