Moment...

Bergen met werk

Werken in het buitenland? Draag je steentje bij, doe waardevolle ervaring op en stop die verveling. En dat allemaal op een mooie plek in een nieuwe omgeving! Plaats direct jouw CV op onze website of bekijk de openstaande vacatures.

Bergen met werk

Bergen met werk

Werken in het buitenland? We hebben verschillende leuke vacatures in het buitenland, in ieder seizoen. Draag je steentje bij, doe waardevolle ervaring op en stop die verveling. En dat allemaal op een mooie plek in een nieuwe omgeving. Plaats direct jouw CV op onze website en/of reageer op openstaande vacatures die je leuk lijken. Dan spreken we je snel!

Verzet bergen met werk in het buitenland

Mensen een lach op hun gezicht bezorgen is het toch mooiste wat er is? Bij gasten, klanten, je werkgever en niet in de laatste plaats bij jezelf! En jij kunt daar gemakkelijk voor zorgen: Door bergen met werk te verzetten, full- of parttime, in hotels, restaurant en op evenementen. We hebben diverse vacatures in het buitenland waarmee we je het hele jaar door van een leuke job kunnen voorzien. Vaak is het van tijdelijke aard, maar wie weet blijf jij wel plakken op die ontzettend leuke plek!

Tijdelijk werk in het buitenland

Ook werken in het buitenland? Er zijn veel branches waar handjes tekortkomen, in ieder seizoen en vele vakgebieden. Kort gezegd: er is Bergen met Werk! Op onze website vind je een overzicht van vacatures. Bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Laat eenvoudig jouw CV achter en/of reageer op de vacatures die je het meest aanspreken. In beide gevallen nemen we snel contact met je op om te bekijken waar jouw talenten het beste van pas komen! Draag jouw steentje bij, ontdek jouw talenten in een nieuw beroep én stop die verveling. Together we make it happen!

Plaats direct jouw CV op onze website

Jarenlange ervaring met Werken in Oostenrijk

Wij zorgen er al jaren voor dat er iedere winter een grote groep Nederlanders aan het werk gaat in de Oostenrijkse wintersportgebieden met ons bedrijf 'Werken in Oostenrijk'. Maar omdat er niet alleen vraag is naar werknemers in Oostenrijk en ook zeker niet alleen in het winterseizoen, zijn wij daarnaast gestart met 'Bergen met werk'. Zo willen we veel mensen helpen met hard werkende handjes op een geweldige plek.

Meer informatie

Laat een bericht achter voor meer informatie over Bergen met werk, werken in het buitenland.

Nog meer vacatures

Bekijk alle vacatures

Waarom
Werken in Oostenrijk?

Arrow
Grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk

Grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk

We hebben het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in horeca en wintersport. We werven werknemers voor restaurants, bars, hotels, winkels en skischolen en zijn daarmee de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk.

Begeleiding en advies

Begeleiding en advies

Elke succesvolle samenwerking begint met aandacht. Dankzij informatie-bijeenkomsten, persoonlijke begeleiders en een-op-een contacten wordt deze baan een leuke ervaring voor jou én je werkgever.

De grootste kans op een baan

De grootste kans op een baan

Duizenden jongeren gingen je al voor. Of je nu in een sportwinkel wilt werken, achter de bar wilt staan of droomt van een carrière als skileraar of snowboardleraar. Wij hebben de contacten gelegd en de paden vrijgemaakt voor je. Profiteer ervan!

Vertrouwd & persoonlijk

Vertrouwd & persoonlijk

Al meer dan tien jaar werken we samen met betrouwbare opdrachtgevers. We gaan persoonlijk bij ze langs en onderhouden actief contact, zodat we een goed gevoel hebben bij het bedrijf en jouw werkplek.

Zorgverzekering & belasting

Zorgverzekering & belasting

Terwijl je tijdelijk werkt in Oostenrijk, ben je in dienst van ons, een Nederlands bedrijf. Dit heeft zo zijn voordelen. Ten eerste blijf je verzekerd zoals je in Nederland ook bent. Mocht er iets gebeuren, dan regelt de verzekering bijvoorbeeld dat je terug naar huis kunt. Ook heb je gewoon te maken met de Nederlandse belastingdienst. Bekend terrein, dat is wel zo’n fijn idee.

Zelfde loon als bij direct dienstverband

Zelfde loon als bij direct dienstverband

Werk je via ons op de piste of in de horeca, dan krijg je hetzelfde salaris als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst zou zijn. Namelijk precies het loon dat de skischool of horeca-ondernemer met je afgesproken heeft.

Daarom Werken in Oostenrijk!

Veelgestelde vragen

Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te komen werken in Oostenrijk.

De heen- en terugreis, werkkleding en reisverzekering met wintersportdekking regel je zelf. Als er voor een bedrijf extra dingen nodig zijn, ontvang je hier natuurlijk bericht over.

Ga je aan het werk in Oostenrijk, dan gaat Synergie International Recruitment de salarisadministratie verzorgen.

Synergie International Recruitment is een internationaleuitzendorganisatie met 750 kantoren verdeeld over 17 landen en met ruim 85.000 medewerkers het zesde grootste uitzendbureau ter wereld. Met een ruimschootse berg aan kennis en ervaring kun je er dus vanuit gaan dat Synergie vanuit Nederland alles tot in de puntjes voor je regelt.

Om alles op tijd voor je in orde te kunnen maken ontvang je een email met daarin een inschrijflink. Via deze link ontvangen wij op een veilige manier al je gegevens. Eenmaal bekend in ons systeem gaan wij direct voor je aan de slag: we stellen je arbeidsovereenkomst op en ook de A1-verklaring wordt direct aangevraagd zodat je tijdens je werk in Oostenrijk sociaal verzekerd blijft in Nederland.

Via onze app kun je de arbeidsovereenkomst en alle andere documenten raadplegen en eenvoudig via je smartphone of tablet ondertekenen. Ook al je vragen kun je gemakkelijk stellen via de app.

Synergie zorgt voor de benodigde documenten en als jij de arbeidsovereenkomst en documenten hebt getekend kun je aan het werk in Oostenrijk. Voor al het harde werken krijg je het afgesproken salaris uitbetaald op je Nederlandse bankrekening. De betaaldata zijn vooraf bekend dus je precies weet wanneer je jouw salaris ontvangt.

Zeker zo belangrijk en wat je zelf moet regelen is een goede reisverzekering voor het geval er wat gebeurt.

Via onze website werkeninoostenrijk.nl adviseren wij je een hele goede verzekeraar waarbij ook bekend is dat je gaat werken in het buitenland. Zij weten dus precies wat dan belangrijk voor je is.

Schrijf je in!

Schrijf je in zodat je direct op vacatures kunt reageren

Aanmelden
Top