Moment...

Skileraar worden?

Werken als skileraar en van je hobby je werk maken? Ben jij gek op wintersport, wil je nóg beter en zelfs skileraar worden en deze passie delen met anderen? Dan is een tijdje in Oostenrijk werken als skileraar echt iets voor jou!

Werken als skileraar

We hebben verschillende leuke vacatures voor gediplomeerde skileraren en -leraressen. Als je je bij ons inschrijft kun je direct op openstaande vacatures reageren en je cv achterlaten. Heb je nog geen diploma? Dan kun je natuurlijk met een goede opleiding skileraar of skilerares worden, hier bieden wij diverse mooie pakketten voor aan via een van onze partners: Snowlife, Snowsports Nederland en Snowminds 

Opleiding skileraar Oostenrijk

Werken in Oostenrijk biedt je een opleidingstraject aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Klinkt ideaal toch?

Anwärter halen

Als je nog geen diploma skileraar - Anwärter hebt, kun je bijvoorbeeld ook al aan de slag als kinderbegeleider. Heb je nog geen Anwärter opleiding maar wil je wel graag je Anwärter halen? Werken in Oostenrijk biedt je een opleidingstraject aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Klinkt ideaal toch? Als skifanaat of snowboardverslaafde ken je de risico’s van wintersport. We zorgen er daarom voor dat je een goede opleiding tot ski- of snowboardleraar krijgt voordat je aan het werk gaat in Oostenrijk. SnowlifeSnowsports Nederland en Snowminds verzorgen voor Werken in Oostenrijk de benodigde opleidingen zodat jij veilig aan de slag kunt!

Kijk welke opleider het beste bij jou past!

Als je vragen hebt kun je ons natuurlijk ook even contacten.

Wij onderscheiden ons door een uitgebreide en persoonlijke voorbereiding én baangarantie bij een leuke skischool. Na een toffe voorbereiding van Snowlife vertrek je naar de sneeuw en hier volgt een uitdagende opleiding om vervolgens te starten met je droombaan in Oostenrijk of Canada.

Wil jij een te gek seizoen werken in de sneeuw, of gewoon je Anwärter diploma halen? Snowsports Nederland biedt skileraar opleidingen en snowboardleraar opleidingen aan die in Oostenrijk en daarbuiten erkend zijn. Als je de 10- of 20- daagse Anwärter opleiding hebt gedaan, kun je skileraar worden in onder andere Oostenrijk, Zwitserland en nog vele andere landen op de wereld.

SNOWMINDS

Bij Snowminds vinden we het niet alleen belangrijk dat je jouw opleiding haalt, maar doen wij er alles aan zodat jij de beste skileraar zal worden. Naast de officiële Anwärter krijg je bij ons een uitgebreide voorbereiding die in het teken staat van jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo zullen we op de berg maar ook naast de berg jou klaarstomen voor je seizoen. Denk hierbij aan extra taallessen, theorievoorbereiding en sociale teambuildingactiviteiten. Na het doorlopen van de Anwärter zorgen wij voor een toffe baan bij een lokale skischool! Mocht Oostenrijk nou niet uitdagend genoeg zijn, kunnen we je ook helpen bij een seizoen in Canada, Japan, Zwitserland, Spanje en zelfs Nieuw-Zeeland! 

Meer informatie

Laat een bericht achter voor meer informatie over de cursussen.

Veelgestelde vragen

Ga je aan het werk in Oostenrijk, dan gaat Synergie International Recruitment de salarisadministratie verzorgen.

Synergie International Recruitment is een internationaleuitzendorganisatie met 750 kantoren verdeeld over 17 landen en met ruim 85.000 medewerkers het zesde grootste uitzendbureau ter wereld. Met een ruimschootse berg aan kennis en ervaring kun je er dus vanuit gaan dat Synergie vanuit Nederland alles tot in de puntjes voor je regelt.

Om alles op tijd voor je in orde te kunnen maken ontvang je een email met daarin een inschrijflink. Via deze link ontvangen wij op een veilige manier al je gegevens. Eenmaal bekend in ons systeem gaan wij direct voor je aan de slag: we stellen je arbeidsovereenkomst op en ook de A1-verklaring wordt direct aangevraagd zodat je tijdens je werk in Oostenrijk sociaal verzekerd blijft in Nederland.

Via onze app kun je de arbeidsovereenkomst en alle andere documenten raadplegen en eenvoudig via je smartphone of tablet ondertekenen. Ook al je vragen kun je gemakkelijk stellen via de app.

Synergie zorgt voor de benodigde documenten en als jij de arbeidsovereenkomst en documenten hebt getekend kun je aan het werk in Oostenrijk. Voor al het harde werken krijg je het afgesproken salaris uitbetaald op je Nederlandse bankrekening. De betaaldata zijn vooraf bekend dus je precies weet wanneer je jouw salaris ontvangt.

Zeker zo belangrijk en wat je zelf moet regelen is een goede reisverzekering voor het geval er wat gebeurt.

Via onze website werkeninoostenrijk.nl adviseren wij je een hele goede verzekeraar waarbij ook bekend is dat je gaat werken in het buitenland. Zij weten dus precies wat dan belangrijk voor je is.

De meeste ondernemers in Oostenrijk gaan vaak pas echt kijken naar kandidaten vanaf september. je krijgt binnen een week te horen of ze je een geschikte kandidaat vinden en je uitgenodigd wordt voor een gesprek. In oktober zijn er sollicitatierondes in Nederland.

Vacatures voor skileraren in Oostenrijk

Bekijk alle vacatures

Waarom
Werken in Oostenrijk?

Arrow
Grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk

Grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk

We hebben het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in horeca en wintersport. We werven werknemers voor restaurants, bars, hotels, winkels en skischolen en zijn daarmee de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk.

Begeleiding en advies

Begeleiding en advies

Elke succesvolle samenwerking begint met aandacht. Dankzij informatie-bijeenkomsten, persoonlijke begeleiders en een-op-een contacten wordt deze baan een leuke ervaring voor jou én je werkgever.

De grootste kans op een baan

De grootste kans op een baan

Duizenden jongeren gingen je al voor. Of je nu in een sportwinkel wilt werken, achter de bar wilt staan of droomt van een carrière als skileraar of snowboardleraar. Wij hebben de contacten gelegd en de paden vrijgemaakt voor je. Profiteer ervan!

Vertrouwd & persoonlijk

Vertrouwd & persoonlijk

Al meer dan tien jaar werken we samen met betrouwbare opdrachtgevers. We gaan persoonlijk bij ze langs en onderhouden actief contact, zodat we een goed gevoel hebben bij het bedrijf en jouw werkplek.

Zorgverzekering & belasting

Zorgverzekering & belasting

Terwijl je tijdelijk werkt in Oostenrijk, ben je in dienst van ons, een Nederlands bedrijf. Dit heeft zo zijn voordelen. Ten eerste blijf je verzekerd zoals je in Nederland ook bent. Mocht er iets gebeuren, dan regelt de verzekering bijvoorbeeld dat je terug naar huis kunt. Ook heb je gewoon te maken met de Nederlandse belastingdienst. Bekend terrein, dat is wel zo’n fijn idee.

Zelfde loon als bij direct dienstverband

Zelfde loon als bij direct dienstverband

Werk je via ons op de piste of in de horeca, dan krijg je hetzelfde salaris als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst zou zijn. Namelijk precies het loon dat de skischool of horeca-ondernemer met je afgesproken heeft.

Daarom Werken in Oostenrijk!

Schrijf je in!

Schrijf je in zodat je direct op vacatures kunt reageren.

Aanmelden
Top