Moment...

Werken als skileraar

Van je hobby je werk maken? Ben jij gek op wintersport, wil je nog beter worden en deze passie delen? Dan is een tijdje in Oostenrijk werken als skileraar echt iets voor jou!

We hebben verschillende leuke vacatures voor gediplomeerde ski leraren en leraressen. Als je je bij ons inschrijft kun je direct op openstaande vacatures reageren en een cv achterlaten.

Diploma skileraar (anwärter) halen

Als je nog geen Anwärter hebt kun je bijvoorbeeld ook al aan de slag als kinderbegeleider. Heb je nog geen Anwärter maar wil je wel graag je Anwärter halen? Werken in Oostenrijk biedt je een opleidingstraject aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Klinkt ideaal toch? Als skifanaat of snowboardverslaafde ken je de risico’s van wintersport. We zorgen er daarom voor dat je een goede opleiding tot ski- of snowboardleraar krijgt voordat je aan het werk gaat in Oostenrijk. Snowlife verzorgt voor Werken in Oostenrijk de benodigde opleidingen zodat jij veilig aan de slag kunt!

Skileraar opleiding in Nederland

Ervaren skileraren helpen je op weg met een goede voorbereiding op de beste tijd van je leven! Wij zijn er voor je vóór, tijdens en na de opleiding. Je volgt bij ons het internationaal erkende Anwärter diploma en je krijgt les van hoog gediplomeerde trainers.

Je avontuur begint met een uitgebreide voorbereidingsdag in Nederland. Je krijgt uitleg over de opleiding en het werken in een skischool. Je krijgt een opfrissingsles in Duits en een 2-uur durende skitraining, zodat je ook de examenonderdelen al leert kennen. Met deze dag moet je een goed beeld hebben van wat je kunt verwachten in Oostenrijk.

Wat hoort er nu bij de opleiding:
Je hebt de keuze uit drie pakketten:

  • Minimale leeftijd: 16 jaar
  • Maximale leeftijd: geen limiet
  • Duur: 11 dagen voor skileraren óf 10 dagen voor snowboardleraren
  • Duur: 16 dagen voor ski- én snowboardleraar(Duaal)
  • Diploma: erkende opleiding Anwärter en mogelijkheden tot vervolgopleidingen

Inschrijven cursus ski leraar

Heb je interesse in deze opleiding? Laat een berichtje achter, dan sturen we je nadere informatie.

Vacatures gediplomeerd skileraar

Bekijk alle vacatures

Verhalen

Skiles geven in je vertrouwde dorp

Skiles geven in je vertrouwde dorp

Britt van Veen komt al 12 jaar met haar familie in Westendorf. “Dit is mijn eerste seizoen hier, maar ik heb nu al besloten dat ik volgend jaar weer wil! Het is hartstikke leuk om met alle leraren in een huis te wonen, we lijken wel één grote familie. In mijn werk vind ik de gezelligheid met de kinderen het belangrijkst.

Top