Moment...

Werken in het buitenland

Imagine. Een idyllische winterse omgeving. Blije en rozige gezichten. Families en vrienden die onbezorgd en gezellig vakantie vieren. De ultieme wintersportbeleving. Together we make it happen.

Make It Happen

Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten die op zoek zijn naar een baan in het buitenland. Dát is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in Oostenrijk. In de bergen, op de pistes en in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan het leukste werken in het buitenland van hun leven!

Top vacatures in het buitenland

Van je hobby je werk maken? Ben jij gek op wintersport en/of de horeca, wil je graag in het buitenland werken en ben je voor enkele maanden beschikbaar? Dan is een werken in Oostenrijk echt iets voor jou! Bekijk direct onze top vacatures in het buitenland!

Waarom werken in Oostenrijk

Ben je op zoek naar een baan in het buitenland en wil je terechtkomen bij een betrouwbare organisatie?

Of het nu gaat om vacatures voor skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving, selectie en detachering. Jouw salaris wordt maandelijks op je Nederlandse bankrekening overgemaakt). Je treedt via Werken in Oostenrijk in dienst bij een van onze twee gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde detachering bedrijven in Nederland en wordt gedetacheerd naar Oostenrijk.

Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je houdt gewoon je Nederlandse ziektekostenverzekering aan. Dus wil je helpen op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van een goede verblijfsplek en een avontuurlijke baan in het buitenland! Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures en te komen werken in Oostenrijk.

werken in het buitenland oostenrijk

Ingevulde vacatures Buitenland

Alle vacatures
Top