Moment...

Vacatures horeca

Lijkt het je te gek om je wintersport te combineren met werken in de horeca in Oostenrijk? Ben jij dol op wintersport, maar wil je tegelijk een centje bijverdienen in een restaurant, hotel of apres ski bar? Dan is een tijdje werken in de horeca in een wintersportgebied echt iets voor jou!

Werken horeca Oostenrijk

We hebben verschillende leuke vacatures voor mensen die aan de slag willen in de horeca in Oostenrijk. Als je je bij ons inschrijft kun je direct op openstaande vacatures reageren en je cv achterlaten. Bekijk direct onze top vacatures in het buitenland!

Werken in Oostenrijk winterseizoen

Of je nou een ervaren barman of -vrouw bent of juist nog de kneepjes van het vak wilt leren, wij hebben vast een leuke vacature in Oostenrijk beschikbaar. Maar ook banen in de bediening, als kok, zelfs als DJ of bijvoorbeeld in de schoonmaak hebben wij de leukste vacatures. Staat er niet direct iets in het overzicht dat bij je past, meld je dan toch bij ons aan met jouw wensen. Dan nemen we contact met je op zodra we nieuwe passende horeca vacatures in Oostenrijk hebben. We maken graag kennis met jou en stellen je voor aan de leukste horecagelegenheden in wintersportgebieden!

Werken après ski bar Oostenrijk

Vind je het leuk om middenin het feestgedruis van de Oostenrijkse après ski je handen te laten wapperen samen met gelijkgestemden? Denk er dan eens over om een aantal avonden in de week te werken in een après-ski bar in Oostenrijk! Je bent in no time een hoop ervaring rijker. Werken als barpersoneel in een wintersportgebied is een herinnering die je voor de rest van je leven bewaart! Lees maar eens de verhalen van enthousiaste ervaringsdeskundigen die je voorgingen!

Vacatures horeca Oostenrijk

Bekijk alle horeca vacatures

Inschrijven voor werk horeca Oostenrijk

Heb je interesse om aan het werk te gaan in de Oostenrijkse horeca? Laat een berichtje achter, dan sturen we je graag meer informatie!

Vacatures Werken in Oostenrijk horeca

Ben je geïnteresseerd om in de horeca in Oostenrijk te werken? Wij weten als geen ander hoe bijzonder leuk en spannend het is om in een ander land te werken. Er zijn natuurlijk zaken om rekening mee te houden als je deze wens wilt laten uitkomen. Diverse dingen die je moet regelen voor je vertrek, jezelf informeren over de werkcultuur, of je voldoende ervaring hebt, of kun je daar nog aan werken? Alle informatie vind je hier bij Werken in Oostenrijk horeca!

Of ben je al helemaal op de hoogte en wil je meteen een kijkje nemen bij onze actuele vacatures? Kom meteen in actie als je een horeca baan ziet waar je enthousiast van wordt; stuur je CV in en solliciteer!

Werken in de bediening in Oostenrijk, een top idee!

Heb je interesse om in de bediening te gaan werken? Logisch, want wat is er fijner dan werken in de berglucht, iedere dag prachtige sneeuw en altijd mensen in vakantiestemming om je heen! In je vrije tijd heb je alle ruimte om je favoriete hobby te beoefenen; skiën of snowboarden. Het is wel goed om jezelf op de hoogte te brengen van de gebruiken en gewoonte bij het werken in de horeca in Oostenrijk. Lees je verder en word je er blij van? Dan: koffers pakken maar!

Voordelen werken in de sneeuw

Wil je van je hobby je werk maken en andere wintersporters blij maken tijdens de vakantie? Dan ben je bij Werken in Oostenrijk horeca aan het juiste adres. Zeker als je niets liever doet dan skiën of snowboarden. In je vrije tijd is het alleen maar genieten van de prachtig besneeuwde bergtoppen, adembenemende uitzichten en innemen van die heerlijk verse berglucht!

Heb je vragen? Kijk eens bij onze Veelgestelde vragen, of neem direct contact met ons op!

Verhalen

Ervaring van een barman

Ervaring van een barman

Jordi Hogendoorn (28) werkt al jaren in de horeca en koos een jaar of drie geleden bewust voor werken in het buitenland. In de zomer werkt hij op Mallorca, in de winter bij Luigi’s Turbo Bar in Oostenrijk. “In een ander land leer je nieuwe talen en nieuwe manieren van werken.

Het is iedere dag een feestje om te werken

Het is iedere dag een feestje om te werken

Weer een leuke ervaring met Werken in Oostenrijk. Dit is de Story van Lina. Ze heeft ruim 7 jaar ervaring met Werken in Oostenrijk. Van 2013 t/m 2020 werkte zij als medewerker bediening in Hotel Mesnerwirt / Karat Westendorf.

Top