Moment...

Prachtige bergen, fantastische collega’s en heel veel plezier

Prachtige bergen, fantastische collega’s en heel veel plezier

Van van het podium afdonderen in een bijenpak in een openhaard vast zitten met jägermeister (Warum? Keine ahnung) een desperado statafel ongezien naar buiten krijgen (met een aantal promille lijkt alles mogelijk #fantastisch) en dat is eigenlijk nog niets.

Ik ben Liza Symons en dit is MY STORY over Werken in Oostenrijk:

Wat is voor jou het meest hilarische moment als je terug denkt aan Werken in Oostenrijk?

Uuh.. heb je even? Van van het podium afdonderen in een bijenpak in een openhaard vast zitten met jägermeister (Warum? Keine ahnung) een desperado statafel ongezien naar buiten krijgen (met een aantal promille lijkt alles mogelijk #fantastisch) en dat is eigenlijk nog niets, maar sommige dingen moet je zelf meemaken en bij zijn!

Waar moest je het meest aan wennen in Oostenrijk?

Wennen? Niets wennen! Gas erop! Hard werken, prachtige bergen, fantastische collega’s en vooral heel veel plezier hebben! Bij de organisatie Werken in Oostenrijk? Toon natuurlijk niet uit te houden hoor al die sushi! Lydia is geweldig. We hebben toevallig dezelfde passies, skiën en wijn.

Wat mis je het meeste van thuis als je in Oostenrijk bent?

Toen? Niets!
Nu zou ik mijn man en kindjes verschrikkelijk missen! Lekker degelijk hè! Haha! Love it

Wat vind je het leukst aan Oostenrijk?

De bergen! Ze zijn geweldig in de winter maar ook prachtig in de zomer. De horeca, daar is de horeca zoals die hoort te zijn. Gezelligheid, mensen leren kennen en die van tijd tot tijd weer tegenkomen, en natuurlijk het lekkere eten.

Heb je een tip voor mensen die voor het eerst gaan Werken in Oostenrijk?

Niet je hele kledingkast meenemen! Scheelt veel gesjouw!
En verder gewoon gaan, het is geen vakantie maar sta open voor een avontuur en geniet! het is een ervaring die je rijker maakt.

Top