Moment...

Rowan’s Story - Barmedewerker bij Gerry’s Inn Westendorf

Rowan’s Story - Barmedewerker bij Gerry’s Inn Westendorf

De laatste 2 maanden heb ik al zo veel meegemaakt, maar het zijn vooral de leuke momenten met je collega’s samen..

Wat is voor jou het meest hilarische moment als je terug denkt aan Werken in Oostenrijk?

De laatste 2 maanden heb ik al zo veel meegemaakt, maar het zijn vooral de leuke momenten met je collega’s samen! Zeker omdat hier de kroegen de eerste 1,5 maand al dicht waren als wij klaar waren met werken. Maar we slapen onder de Gerry’s Inn dus in de avond is het altijd wel dikke party.

Waar moest je het meest aan wennen in Oostenrijk? Of aan wie?

Wennen hoefde ik eigenlijk nergens aan, misschien een klein beetje de werkmanieren van de mensen die hier al een paar jaar komen, maar dat is binnen de meeste horeca in grote lijnen toch wel hetzelfde.

Verder is het zo'n warm bad waar je in terecht komt, iedereen is super sociaal en je wordt binnen een paar dagen gewoon een 2de familie van elkaar.

Wat mis je het meeste van thuis als je in Oostenrijk bent?

Heel eerlijk? Eigenlijk nog niet echt gek veel, af en toe mijn vrienden, maar dan Facetime ik ze even en dan is het wel weer goed. Het leven is hier elke dag een feest!! Ik heb vaak niet eens door welke dag het is. Ik wil nog lang niet naar huis, maar helaas zijn we alweer over de helft...!

Wat vind je het leukst aan Oostenrijk?

Het leven wat je nu leidt is gewoon het beste wat er is!!

Je hebt geen 9 tot 5 elke dag waarbij je uit aan het kijken bent naar het weekend.. nee het is hier gewoon elke dag weekend! Iedere dag gezelligheid om je heen, wat wil je nog meer? En op je vrije dag kun je nog lekker de piste op!

Heb je een tip voor mensen die voor het eerst gaan Werken in Oostenrijk?

Als je twijfelt ga het gewoon doen! Ik ben nu 25 en heb echt lang getwijfeld of ik zou gaan. Nu achteraf baal ik dat ik niet eerder ben begonnen, dat zegt genoeg toch?

Top