Moment...

Senya’s verhaal

Senya’s verhaal

t zou je maar gebeuren, een kind uit je klasje vergeet zijn skipas en een ander raakt zijn skistokken kwijt bij de lift... Het hoort allemaal bij het skilerarenleven in Oostenrijk!

Wat is voor jou het meest hilarische moment als je terug denkt aan Werken in Oostenrijk?

Haha, in het moment zelf was het helemaal niet zo grappig. Ik stond op het punt om de lift in te stappen met mijn klasje en toen was er een kindje die zijn liftpas was vergeten... Ik was ook net begonnen en had geen idee wat ik moest doen. Gelukkig kwam ik een skileraar tegen die ook lesgaf bij mijn skischool. Samen hebben we een oplossing bedacht en kon iedereen van mijn klasje gewoon mee naar boven! Achteraf is het best een grappig verhaal 😊

Wat mis je het meeste van thuis als je in Oostenrijk bent?

Mijn honden! Maar gelukkig werd het gemis minder door elke dag een videogesprek te hebben met mijn ouders die dan mijn honden filmden 😊 Verder miste ik natuurlijk ook mijn vrienden en familie! Ik was zeker niet de enige uit mijn skilerarenhuis. Eigenlijk hebben alle skileraren  hetzelfde, maar omdat we zo goed gingen met elkaar, konden we elkaar veel steun geven! Het gemis werd steeds kleiner. De Snowminds community samen met de andere collega’s  binnen de skischool is dan ook zeker heel sterk.

Heb je een tip voor mensen die voor het eerst gaan Werken in Oostenrijk?

Geniet van elke dag! Kies de juiste opleiding, er zijn veel verschillende keuzes, mijn voorkeur is uiteindelijk uitgegaan naar Snowminds omdat zij alles van A-Z voor mij hebben geregeld. Maar bovenal: geniet van het lesgeven, de nieuwe vrienden die je maakt tijdens je opleiding en bij de skischool en heb vooral veel plezier! Het geweldige avontuur is voorbij voordat je het weet...

Skileraar worden in Oostenrijk

Wil jij nou ook skileraar worden in Oostenrijk? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Snowminds helpt je graag bij het volgen van een opleiding tot skileraar in Oostenrijk. Lees hier alles over de mogelijkheden tot het worden van skileraar in Oostenrijk.

Top