Moment...

Skiles geven in je vertrouwde dorp

Skiles geven in je vertrouwde dorp

Britt van Veen komt al 12 jaar met haar familie in Westendorf. “Dit is mijn eerste seizoen hier, maar ik heb nu al besloten dat ik volgend jaar weer wil! Het is hartstikke leuk om met alle leraren in een huis te wonen, we lijken wel één grote familie. In mijn werk vind ik de gezelligheid met de kinderen het belangrijkst.

Britt van Veen komt al 12 jaar met haar familie in Westendorf. “Dit is mijn eerste seizoen hier, maar ik heb nu al besloten dat ik volgend jaar weer wil! Het is hartstikke leuk om met alle leraren in een huis te wonen, we lijken wel één grote familie. In mijn werk vind ik de gezelligheid met de kinderen het belangrijkst. De meeste kleuters hebben nog nooit op de latten gestaan. Het is mijn taak ze te vermaken. Snel goed leren skiën komt voor mij daarna. Als bambinijuf krijg ik veel tekeningen

en chocola. Kinderen zijn zo open en dankbaar. Heerlijk!” Britt overweegt in de zomer ook in Oostenrijk te gaan werken. “Misschien dat ik later mijn secretaressewerk in Nederland weer oppak, maar nu nog even niet.” Het thuisfront missen speelt overigens geen rol voor Britt. “Mijn ouders en beste vriendinnen komen gewoon regelmatig hierheen.”

“Ik kan mijn muur intussen behangen met kindertekeningen”

Top