Hot news uit het frisse Oostenrijk

Horecakrachten & Skileraren gezocht
Horecakrachten & Skileraren gezocht

Het wintersportseizoen 2019/2020 is volop bezig. De meeste vacatures zijn vervuld. Ook in het volgend winterseizoen kun je (opnieuw) een seizoen aan de slag in Oostenrijk. Tal van bars, restaurants, hotels en skischolen hebben hun hoop weer gevestigd op Werken in Oostenrijk. Zowel dit seizoen, als aankomend seizoen. Het klinkt nog ver weg, maar denk er zeker vast over na! Veel vakantiegangers hebben hun wintersportvakantie voor volgend jaar al geboekt. Die kunnen we toch niet in de kou laten staan?

Jij zorgt voor blije en rozige gezichten. Wij voor de fijne werkplek en goede arbeidsvoorwaarden. Together we make it happen.

Trending topic

Voor werkgevers

Op zoek naar vakkundig personeel? Zoek je tijdelijke krachten als uitbreiding van je vaste team in het hoogseizoen en wil je het hele proces het liefst uit handen geven omdat je wel wat anders te doen hebt? Of het nu gaat om skileraren of barmedewerkers; Werken in Oostenrijk verzorgt de werving, selectie en detachering. Voor jou en vele andere bedrijven in Oostenrijk. Dus zoek je extra handjes op de piste, in de bediening, in de winkel of in de keuken? Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring in Oostenrijk, ben jij verzekerd van goed personeel, acceptabele kosten en weinig (ziekte)risico’s. Meld jouw vacatures tijdig aan!

Stories

Die knappe skileraar? Grote kans dat die uit Brabant komt

Nederlandse skileraren veroveren de Oostenrijkse pistes. En dikke kans dat je bij het après-skiën een Brabantse barman of -vrouw treft. Dit komt voor een groot deel door bedrijven uit Schijndel en Rosmalen. ,,Biertjuhhh!”

Iedereen kent ze wel, de verhalen over ‘die knappe skileraar in Oostenrijk’. Dikke kans dat die knappe skileraar of skilerares in de Oostenrijkse Alpen nu uit Nederland komt. Of dat zelfs degene achter de tap in de après-skibar een Brabander is. De bedrijven werkeninoostenrijk.nl uit Schijndel en Snowlife uit Rosmalen zijn hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. ,,Via onze organisatie werken nu bijna negenhonderd Nederlanders in Oostenrijk”, zegt Toon Wouters (42) uit Schijndel vanuit Westendorf in Tirol, waar hij zijn tweede ‘thuis’ heeft. ,,Het zijn zo’n zeshonderd skileraren. De overige banen zijn in de horeca en in sport- en skishops.”

Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad.

Waarom Werken in Oostenrijk?

werken in oostenrijk usp

Directe loonafspraken met opdrachtgever


Directe loonafspraken met opdrachtgever

Zelfde loon als bij direct dienstverband

Werk je via ons op de piste of in de horeca, dan krijg je hetzelfde salaris als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst zou zijn. Namelijk precies het loon dat de skischool of horeca-ondernemer met je afgesproken heeft.

Meer over onze andere USP's

werken in oostenrijk usp

Grootste Buitenlandse Werkgever

werken in oostenrijk usp

Begeleiding en Advies

werken in oostenrijk usp

De grootste kans op een baan

werken in oostenrijk usp

Vertrouwd en persoonlijk

werken in oostenrijk usp

Zorgverzekering en belasting