Hot news uit het frisse Oostenrijk

Horecakrachten & Skileraren gezocht

Met één been nog in de zomer en één been al in het nieuwe wintersportseizoen, zijn wij druk bezig met het zoeken van skileraren en horecakrachten. Tal van bars, restaurants, hotels en skischolen hebben hun hoop weer gevestigd op Werken in Oostenrijk deze winter! En dan hebben we het nog niet eens over al die vakantiegangers die enthousiast hun wintersport
geboekt hebben. Die kunnen we toch niet in de kou laten staan?

Jij zorgt voor blije en rozige gezichten. Wij voor de fijne werkplek en goede arbeidsvoorwaarden. Together we make it happen.

Trending topic

Nice to knows over werken in de sneeuw

Verzekeringen

“Als je aan het werk bent op de piste, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je valt en een tijdje niet kunt werken. Ik heb van dichtbij gezien dat het op z’n zachtst gezegd vervelend is als je Oostenrijkse verzekering dan bepaalt dat je niet naar huis kunt. Nederlandse skileraren die bij ons werken via Werken in Oostenrijk hebben hier geen last van. Zij zijn en blijven verzekerd in Nederland, met alle voordelen van dien.”

Hans Fuchs van skischule
The Reds in Westendorf

Meer weten? Kijk bij
veelgestelde vragen.

Stories

Verhalen uit de bergen

Zomer en winter in de
bediening

Na negen seizoenen horecawerk in de zomer, koos Carin Franssens voor een kantoorbaan in Nederland. Dit beviel voor geen meter, dus sinds drie jaar werkt ze weer lekker in Oostenrijk. ’s zomers is ze te vinden in een hotel, ’s winters in de après-ski. “De combi van werken in hotel Mesnerwirt in de zomer en après-skibar Gerry’s Inn in de winter bevalt me super.”

Lees verder voor het hele
verhaal van Carin.

Waarom Werken in Oostenrijk?

werken in oostenrijk usp

Grootste Buitenlandse Werkgever


Grootste Buitenlandse Werkgever

We hebben het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in horeca en wintersport. We werven werknemers voor restaurants, bars, hotels, winkels en skischolen en zijn daarmee de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk.

Meer over onze andere USP's

werken in oostenrijk usp

Begeleiding en Advies

werken in oostenrijk usp

De grootste kans op een baan

werken in oostenrijk usp

Vertrouwd en persoonlijk

werken in oostenrijk usp

Zorgverzekering en belasting

werken in oostenrijk usp

Directe loonafspraken met opdrachtgever