Hot news uit het frisse Oostenrijk

Horecakrachten & Skileraren gezocht

Het wintersportseizoen gaat bijna van start en we zijn dan ook druk bezig met het zoeken van skileraren en horecakrachten! Tal van bars, restaurants, hotels en skischolen hebben hun hoop weer gevestigd op Werken in Oostenrijk deze winter! En dan hebben we het nog niet eens over al die vakantiegangers die enthousiast hun wintersport geboekt hebben. Die kunnen we toch niet in de kou laten staan?

Jij zorgt voor blije en rozige gezichten. Wij voor de fijne werkplek en goede arbeidsvoorwaarden. Together we make it happen.

Trending topic

Werktijden en huisvesting

Wist je dat Werken in Oostenrijk bijna alles voor jou regelt als je via ons bij een onderneming in Oostenrijk aan de slag gaat? Zo kom je bij een van onze twee gerenommeerde en NEN-4400-1 gecertificeerde uitzendondernemingen in Nederland in dienst en je wordt door hen te werk gesteld in Oostenrijk.

Wat je zelf doet? Het contact opnemen met het bedrijf waar je gaat werken voor eventuele vragen over je onderkomen en werktijden regel je zelf. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en is de kans op miscommunicatie het kleinst! Moet je eigen handdoeken meenemen? Woon je met meerdere personen? Ook de heen- en terugreis, werkkleding en reisverzekering met wintersportdekking regel je zelf. Als er voor een bedrijf extra dingen nodig zijn, ontvang je hier natuurlijk bericht over.

Stories

Dreigend personeelstekort

Wintersport wordt populairder en populairder. Ondernemers in Oostenrijk zijn daarom bang voor een personeelstekort in het wintersportseizoen van 2019/2020. De afgelopen jaren was er niets aan de hand, het aanwezige personeel kon de toeristenstroom prima aan. Maar naar verwachting komt daar de aankomende winter verandering in. Er wordt verwacht dat er in 2019 en 2020 meer toeristen naar Oostenrijkse skigebieden komen dan het geval was in het vorige wintersportseizoen. Het huidige personeelsbestand zou die toestroom van toeristen niet aan kunnen.

Ben jij 18 jaar of ouder, stressbestendig, is wintersport je hobby en wil je daar je werk van maken? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures en maak er samen met jouw (toekomstige) collega’s een topseizoen van!

Waarom Werken in Oostenrijk?

werken in oostenrijk usp

De grootste kans op een baan


De grootste kans op een baan

Duizenden jongeren gingen je al voor. Of je nu in een sportwinkel wilt werken, achter de bar wilt staan of droomt van een carrière als skileraar of snowboardleraar. Wij hebben de contacten gelegd en de paden vrijgemaakt voor je. Profiteer ervan!

Meer over onze andere USP's

werken in oostenrijk usp

Vertrouwd en persoonlijk

werken in oostenrijk usp

Zorgverzekering en belasting

werken in oostenrijk usp

Directe loonafspraken met opdrachtgever

werken in oostenrijk usp

Grootste Buitenlandse Werkgever

werken in oostenrijk usp

Begeleiding en Advies