Hot news uit het frisse Oostenrijk

Together we make it happen, but safety first

Onze pay-off ken je waarschijnlijk als ‘Together we make it happen’. In de vreemde tijd waar we ons nu in bevinden, willen we daaraan toevoegen ‘… but safety first’. Want gezond zijn en blijven gaat voor! We hopen van harte dat we ook dit jaar weer kunnen genieten van het wintersportseizoen in Oostenrijk. Ga jij dit jaar met plezier aan de slag de bergen, op de pistes, in bars of restaurants? Ontdek de leukste seizoensbaan van je leven als skileraar of horecakracht! Samen maken we er een mooie én veilige winter van. Veranderen de coronamaatregelen in Nederland of Oostenrijk en hebben deze invloed op jouw seizoensbaan? Dan brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Werken in Oostenrijk.

Trending topic

Coronamaatregelen in Oostenrijk

In Oostenrijk geldt dat je één meter afstand moet houden van anderen. Op de piste, in horecagelegenheden, in winkels en in hotels. Overal. Supermarkten, horecagelegenheden, winkels, hotels, attractieparken, campings, stranden of meren, musea en concertzalen zijn geopend. Het dragen van een mondkapje is verplicht in winkels, banken, openbaar vervoer, taxi’s, stoeltjesliften en alle medische instellingen. Bij bijeenkomsten en diensten en waarbij een meter afstand niet realiseerbaar is, zoals bij kappers, is het ook verplicht om een mondkapje te dragen. Alleen bij evenementen met aangewezen zitplaatsen hoeft dit niet.

Reizigers uit vrijwel alle Europese lidstaten mogen naar Oostenrijk komen. Alleen voor reizigers uit Portugal, Zweden, Bulgarije, Roemenië en niet-EU landen zijn er nog steeds toegangsbeperkingen (negatieve COVID-test of 14 dagen thuisquarantaine).

Stories

Synergie

Werken in Oostenrijk werkt al jaren samen met Synergie International Recruitment voor de verloning van personeel. Synergie regelt jouw contract en de uitbetaling van je salaris, ofwel jouw loonadministratie terwijl je in Oostenrijk aan het werk bent. Je bent als tijdelijke kracht bij Synergie in dienst en daardoor in Nederland verzekerd. Al werkend in Oostenrijk bouw je bijvoorbeeld jouw ww-rechten op. Wanneer je vragen hebt over het salaris of de uren, heb je persoonlijk contact met de medewerkers van Synergie. Zijn er problemen? Dan worden die uiteraard opgelost. Zekerheid, betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en ongecompliceerd werken staan voorop!

Waarom Werken in Oostenrijk?

werken in oostenrijk usp

Grootste Buitenlandse Werkgever


Grootste Buitenlandse Werkgever

We hebben het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in horeca en wintersport. We werven werknemers voor restaurants, bars, hotels, winkels en skischolen en zijn daarmee de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk.

Meer over onze andere USP's

werken in oostenrijk usp

Begeleiding en Advies

werken in oostenrijk usp

De grootste kans op een baan

werken in oostenrijk usp

Vertrouwd en persoonlijk

werken in oostenrijk usp

Zorgverzekering en belasting

werken in oostenrijk usp

Directe loonafspraken met opdrachtgever