Hot news uit het frisse Oostenrijk

Horecakrachten & Skileraren gezocht

Het wintersportseizoen gaat bijna van start en we zijn dan ook druk bezig met het zoeken van skileraren en horecakrachten! Tal van bars, restaurants, hotels en skischolen hebben hun hoop weer gevestigd op Werken in Oostenrijk deze winter! En dan hebben we het nog niet eens over al die vakantiegangers die enthousiast hun wintersport geboekt hebben. Die kunnen we toch niet in de kou laten staan?

Jij zorgt voor blije en rozige gezichten. Wij voor de fijne werkplek en goede arbeidsvoorwaarden. Together we make it happen.

Trending topic

Ski- of snowboardleraar

Wil je van je hobby je (tijdelijke) werk maken? Ben jij gek op wintersport, wil je nog beter worden en deze passie delen? Dan is een tijdje in Oostenrijk werken echt iets voor jou! Werken in Oostenrijk biedt je een opleidingstraject aan, zodat jij komende winter met je favoriete sport bezig kunt zijn en er nog voor betaald krijgt ook. Klinkt ideaal toch? Als skifanaat of snowboardverslaafde ken je de risico’s van wintersport. We zorgen er daarom voor dat je een goede opleiding tot ski- of snowboardleraar krijgt voordat je aan het werk gaat in Oostenrijk. Bij Snowlife werken ervaren skileraren die jou graag helpen met een goede voorbereiding op de beste tijd van je leven! Wij zijn er voor je vóór, tijdens en na de opleiding. Je volgt bij ons het internationaal erkende Anwärter diploma en je krijgt les van hoog gediplomeerde trainers. Bekijk direct alle vacatures van Werken in Oostenrijk.

Stories

Werken in je dorp

Britt van Veen komt al 12 jaar met haar familie in Westendorf. “Dit is mijn eerste seizoen hier via Werken in Oostenrijk, maar ik heb nu al besloten dat ik volgend jaar weer wil! Het is hartstikke leuk om met alle leraren in een huis te wonen. We lijken wel één grote familie. In mijn werk vind ik de gezelligheid met de kinderen het belangrijkst. De meeste kleuters hebben nog nooit op de latten gestaan. Het is mijn taak hen te vermaken. Snel goed leren skiën komt daarna. Als bambini-juf krijg ik veel tekeningen en chocola. Kinderen zijn zo open en dankbaar. Heerlijk!” Britt overweegt in de zomer ook in Oostenrijk te gaan werken. “Misschien dat ik later mijn secretaressewerk in Nederland weer oppak, maar nu nog even niet.” Het thuisfront missen speelt overigens geen rol voor Britt. “Mijn ouders en beste vriendinnen komen gewoon regelmatig hierheen.”

Waarom Werken in Oostenrijk?

werken in oostenrijk usp

Vertrouwd en persoonlijk


Vertrouwd en persoonlijk

Al meer dan tien jaar werken we samen met betrouwbare opdrachtgevers. We gaan persoonlijk bij ze langs en onderhouden actief contact, zodat we een goed gevoel hebben bij het bedrijf en jouw werkplek.

Meer over onze andere USP's

werken in oostenrijk usp

Zorgverzekering en belasting

werken in oostenrijk usp

Directe loonafspraken met opdrachtgever

werken in oostenrijk usp

Grootste Buitenlandse Werkgever

werken in oostenrijk usp

Begeleiding en Advies

werken in oostenrijk usp

De grootste kans op een baan